Retro Player
Winamp
Kövess minket Facebook-on is!

A BestFM Rádió

HÉTFŐ | KEDD | SZERDA | CSÜTÖRTÖK | PÉNTEK | SZOMBAT | VASÁRNAP

Best FM Rádió


Naponta 90 ezer hallgatóhoz jutnak el azok az információk, amiket a 103,9MHz-en hallgathat.
Érdekes tematikus műsorok, egyedi zenei összeállítás, villámgyors információ átadás, hatékony reklámüzenet célba juttatás, kreatív tartalom, fiatalos hangvétel, lokálpatrióta szemlélet!
 
Érdekes tartalom, hasznos információk
 
Az informatív, egyben szórakoztató műsorfolyam formáját tekintve és tartalmában egyaránt igazodik napjaink elvárásaihoz. A hírszerkesztés gerincét a nagyvilág hírei, aktuális közérdekű témák és a hallgató közvetlen környezetének történései alkotják, a tematikus műsorelemeken keresztül pedig rendszeresen értesülhet olyan területekről is, mint sport, utazás, divat, autó, lakberendezés vagy oktatás. A műsorszerkesztés célja, hogy a nap 24 órájában a család valamennyi tagja számára érdekes és hasznos információt közöljön, egyedi zenei környezetben.
 
Közvetlenül a hallgatóhoz, egyedi stílussal
 
A legtöbb hallgatóhoz való kötődés a zenén keresztül lehetséges. Egyedi zenei összeállításával a BestFM Rádió a 20 éven felülieknek nyújt kellemes szórakozást, méltán mondják pár perc hallgatás után, ez sohasem megy ki a divatból!
 
Célzott, szegmentált elérés
 
Mivel a közölt információkban mindig elsőbbséget élvez a helyi hír, így nem lehet csodálkozni  azon a tényen, hogy a BestFM Rádió mint rádió a leggyorsabb hírközlő eszköz. Mivel nemcsak hírek, hanem egyéb rekláminformációk közlésére is alkalmas, így ezek közvetítésében is remek eredménnyel büszkélkedhet. Az aktuális kutatások alapján kijelenthető, hogy a rádióban közölt reklámok esetében a legkisebb az elkapcsolási arány, így hatékonysága megelőzi a többi médiumét.