2024. április 23. kedd, Béla nap van. Holnap György nap lesz.

Gyereket a magasba! – Nyíregyháza is csatlakozott az országos akcióhoz

Családban élni boldogság és öröm. Hogy mekkora öröm egy gyermek születése a családba, erre hívja fel a figyelmet a szeptember 24-ei Gyereket a magasba! elnevezésű országos akció, amelyhez Nyíregyháza is csatlakozott, idén már ötödik alkalommal.

 

Szeptember 24-én, szombaton 9 órától a Jósavárosi Robinson domb ad otthont a rendezvénynek, ahol egy családi nap keretében adnak hálát a gyermekekért, és egy országos rekordot is szeretnének felállítani 11 órakor. Tavaly és korábban határon innen és túl több mint tízezren vettek részt a rekordkísérletben, a közös cél idén ezt megdönteni.

 

Program:

9:30 Kerekerdő Óvoda Így tedd rá csoportja

9:45 Nyírségi Kerékpárosok Sportegyesülete

11:00 Gyerekemelés: rekordkísérlet

11:15 Naninski és Figaro Show

 

A családi nap folyamán az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság védőnői hasznos tanácsokkal látják el a gyermekes családokat.

 

Kísérőprogramok: kézműves foglalkozás, cukorágyú, Pepi bohóc, ugrálóvár, csillámtetoválás és arcfestés, és élő mesefigurák is várják a programban résztvevőket.

 

A részvétel természetesen ingyenes, de a rekord felállításához kérnek mindenkit érkezéskor vegye át a karszalagokat a kijelölt pontokon. Fontos tudnivaló, hogy aki nagyszülővel érkezik, külön ajándékban részesül majd.

 

Várnak mindenkit szeretettel, emeljünk minél több gyereket a magasba!

További programok

2024.05.01 Fitt város

2024.04.26 Kiállítás