2024. március 29. péntek, Auguszta nap van. Holnap Zalán nap lesz.

Gyereket a magasba idén is! – Nyíregyháza is csatlakozik

Szeptember 25-én szombaton 11 órakor negyedszer is magasba emeljük a gyerekeket, a Családbarát Magyarország és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által szervezett Gyereket a magasba! elnevezésű program kapcsán. Az idei cél megdönteni a korábbi tízezres rekordszámot. Nyíregyháza idén harmadjára csatlakozik a kezdeményezéshez.

 

A nyíregyházi program helyszíne az idei évben a Jósaváros lesz, pontosabban annak is az egyik ékköve, amely nem más, mint a Robinson domb.

 

A családi délelőtt 9,00 órakor egy köszöntővel kezdődik, majd egy közös zenés bemelegítő tornát követően a Jósavárosban működő óvodák szórakoztató műsorait láthatják az érdeklődők. A délelőtt folyamán fellép továbbá az Abovo Full Breakin tánccsapat, és egy interaktív gyermekszórakoztató előadással csalnak mosolyt a gyermekek arcára, ez pedig a méltán híres Naninski és Figaro Show.

 

11 órakor pedig „Emeljünk a magasba minél több gyereket országszerte és a határokon túl egyszerre, egy időben!” A rekordkísérletet követően pedig 11,15 perckor Vidám Manók Koncerttel kedveskednek a résztvevő gyermekeknek.

 

Mindeközben számos kísérő program is igénybe vehető természetesen díjmentesen, mint pl. ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, több alkalommal dörren a cukorágyú, illetve kézműves foglalkozás is elérhető, Pepi bohóc pedig különböző lufi figurákat készít majd. A nap különlegessége a kismotoros felvonulás lesz, mely kapcsán a legkisebb regisztrálók a helyszínen a készlet erejéig műanyag játék motorokat kaphatnak.

További programok

2024.04.03 Kiállítás

2024.04.08 Differencia