2024. április 25. csütörtök, Márk nap van. Holnap Ervin nap lesz.

Vízilabda - Folytatódtak a küzdelmek

Szombaton az Északkeleti Gyermek I.-es Területi Bajnokság 2. fordulójában játszottak  Nyíregyházán az AQUA SE játékosai, ahol győzelemmel ünnepelték a Városi Uszoda újra nyitását a vízilabdások. Vasárnap az Országos Bajnokság 8. fordulójában ugrott medencébe a gyermek, serdülő és ifi. csapat az ASI DSE együttese ellen.

A gyermek mérkőzés nem kezdődött jól, az első negyedben nagyobb hátrányt szedett össze a csapat, amit már nem sikerült behozni. 14-5-ös vereség lett a mérkőzés vége.

A serdülő csapat nagyon jól kezdte a mérkőzést, az első negyed végén 4-0 szerepelt az eredményjelzőn. A második negyedben a vendégcsapat megfordította az állást, és a félidőben már 5-4-re a budapesti csapat vezetett. A mérkőzés végére tovább nőtt a különbség, amin a 3-1-re megnyert utolsó negyed sem tudott segíteni, így 10-7-re nyertek a budapestiek.

A nap utolsó mérkőzését az Ifi csapat játszotta. Ezen a mérkőzésen sem sikerült győzni, a vége 18-10 az ASI-nak

- Nagyon örülök a szombati sikerünknek, hiszen a szezonban ez volt az első mérkőzés, ahol győztesen jött ki a medencéből a gyermek csapat. Vasárnap viszont nem úgy alakultak a dolgok ahogy azt elterveztük. Mind a három mérkőzés olyan volt, mint egy hullámvasút, vagy az első negyed nem alakult úgy ahogy kellett volna, vagy a mérkőzés közepe. Sajnos ez a játéknap volt a második, ahol oda ajándékoztuk a pontokat az ellenfélnek - nyilatkozta Hatvani Péter az Aqua SE OB csapat edzője.

 

- Nyíregyházi Sporthírek -

További helyi hírek