2020. augusztus 7. péntek, Ibolya nap van. Holnap László nap lesz.

A Megyei Katasztrófavédelem összefoglalója

Lesodródott az úttestről és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap Nyíregyháza és Nagycserkesz között. A 36-os számú főúton történt balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak. Az egység áramtalanította a járművet.

 

Szalagkorlátnak ütközött és részben az árokban állt meg tegnap egy nyerges vontató Ököritófülpösön, a 49-es számú főúton. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy helyi erőgép segítségével kivontatták a kamiont, ezzel megszüntették a közúti akadályt.

 

Villám csapott egy nyírpazonyi, kétszintes családi ház kazánkéményébe, az részben ledőlt és a tetőt is megrongálta. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kihúzós létra és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be, a megrongálódott kéményrészt visszabontották.

 

Tiszanagyfalu és Virányos között, a 38-as számú főútról is lesodródott egy személygépkocsi vasárnap. Árokba, majd oldalára borult a jármű, amelyet a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók állítottak kerekeire, majd áramtalanították. (fotó: nillusztráció/archív)

 

- Megyei Katasztrófavédelem -

További helyi hírek