2024. március 29. péntek, Auguszta nap van. Holnap Zalán nap lesz.

A sokszínű, felhőtlen kikapcsolódás júliusban is garantált a Rózsakertben

Vígjáték, bohózat, zenés játék, koncert-musical, szabadtéri moziélmények – Nyíregyháza közkedvelt szabadtéri játszóhelye júliusban is felhőtlen szórakozást ígérő színházi sikerprodukciókkal és népszerű filmvetítésekkel várja szabadba vágyó nézőit.

 

A kaposvári Csiky Gergely Színház július 10-én Neil Simon FURCSA PÁR című örökzöld zenés komédiájával érkezik a Rózsakert Szabadtéri deszkáira, de július 17-én a debreceni Csokonai Színház, A PÁL UTCAI FIÚK című zenés játékát láthatják az érdeklődők. Július 23-án pedig a Jászai-díjas Nagy Sándor főszereplésével és rendezésében Neil Simon PLETYKAFÉSZEK című bravúrdarabja nézőit egy egész estés önfeledt komédiázásra invitálja. A júliust végül egy világhírű musical zárja 30-án, az ANYATIGRISEK, mely darab tabuk nélkül, rengeteg humorral és sok-sok zenével mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni.

 

A Rózsakert Szabadtéri programszervezői természetesen a nyáresti szabadtéri mozi szerelmeseiről sem feledkeztek meg: a nyíregyházi nagyérdemű július 7-én az ÉNEKELJ!, 14-én az ÉDES CHARITY, 21-én a CSIZMÁS, A KANDÚR, valamint 27-én a SZINDBÁD – A HÉT TENGER LEGENDÁJA című filmeket tekinthetik meg.

 

A Rózsakert Szabadtéri Színpad jelenleg csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogatható.

További programok

2024.04.03 Kiállítás

2024.04.08 Differencia