2021. január 22. péntek, Artúr, Vince nap van. Holnap Rajmund, Zelma nap lesz.

Átrendezték az asztalokat a Búza téri Piaccsarnok külső fedett részén

A NYÍRVV Nonprofit Kft. a Búza téri Piaccsarnok külső fedett részén az árusító asztalok átrendezésével és mintegy 170 db asztal elszállításával előkészítette az árusok és a vásárlók közötti 1,5 méteres védőtávolság megtartásához szükséges területet, a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából.

 

Árusaikat változatlanul megtalálhatják a piac külső, illetve belső asztalain. Ezt az állapotot december elejéig tartják fent, ezt követően elkezdődik a fenyőfaárusítás, melynek helyét az ajánlott távolság megtartásával fogják kijelölni.

 

A Tokaji út 4. szám alatti Vásártéren a Használt és Iparcikk piac a 14/2020. (11.11.) GT/NYÍRVV Kft. számú polgármesteri határozat alapján a látogatók száma egyidejűleg nem haladhatja meg a 400 főt. E határozat betartása érdekében a Vásárteret kizárólag a Tokaji út felőli gépjárműforgalom előtt nyitott bejáratokon lehet megközelíteni mind a gépjárművek, mind a gyalogos forgalom tekintetében. A hétvégenként megszokott kétsávos beengedési rendszer helyett csak egysávos, lassított beléptetést biztosítanak a Vásártér területére.

 

Az intézkedések a 400 fő látogatószám kontrollálása, a megfelelő távolságtartás és a biztonságos vásárlás érdekében kerülnek bevezetésre!

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek