2021. május 12. szerda, Pongrác nap van. Holnap Imola, Szervác nap lesz.

Civil véradást szerveznek Nyíregyházán

A Hierotheosz Egyesület, mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa az Országos Vérellátó Szolgálattal partnerségben szervezi meg a III. Civil Véradást, melyhez csatlakozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal is. A Civil Véradás napja 2020. október 9-e, de lehetőségük nyílik előző napon 2020. október 8-án is vért adni, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervez a Magyar Vöröskereszttel együttműködve.

 

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt igen fontossá vált a véradás folyamatosságának biztosítása, ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van, úgy segítségükkel szíveskedjenek hozzájárulni a folyamatos vérkészlet biztosításához.

 

A Helyszín a Megyeháza lesz, október 8án (csütörtök) 9:00 – 14:00 között, október 9én (péntek) 8:00 – 14:00 között várják a véradókat. Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot október 1-én (csütörtökön) 16:00 óráig kell jelezni az sz.sz.b.m.cic@gmail.com email címen. (fotó: illusztráció)

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

 

 

További helyi hírek