2020. augusztus 7. péntek, Ibolya nap van. Holnap László nap lesz.

Elismerések a köz szolgálatáért

Közös ünnepség keretében adta át július 1-jén, a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közigazgatásáért díjakat a Magyar Közigazgatási Társaság Megyei Tagozata és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal.

 

Román István kormánymegbízott köszöntőjében kiemelte: „A koronavírus-járvány kapcsán létrejött veszélyhelyzet tanulságait talán még évtizedek múlva is boncolgatni fogjuk. Olyan meghatározó időszaka ez életünknek, amelynek hatásait, következményeit ma még nem ismerhetjük. Csupán azt láthatjuk, érezhetjük és bízhatunk benne, hogy összességében pozitív hatásai lesznek majd a mindennapjainkra. Tanulunk belőle és a megfelelő következtetések levonása után jobbá, átgondoltabbá és felelőségteljesebbé formálhatjuk a bennünket körülvevő világot. Ez a helyzet rámutatott a valóban fontos dolgokra, az összefogás erejére, az egymás iránti elkötelezettségre. Számunkra, a köz szolgálatában dolgozóknak pedig a legfontosabb értéket tette világossá, azt az értéket, amelyért az elmúlt évek minden napján, minden tisztviselő megdolgozott. Ez pedig az állampolgárok irányából érkező bizalom. Ez a bizalom volt az, ami alapot teremtett arra, hogy a legnagyobb nehézségeken is úrrá tudtunk lenni.” Román István írásbeli kormánymegbízotti dícséretben részesítette Dr. Szabó Tündét, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjét, megyei tisztifőorvost, a koronavírus elleni védekezés során nyújtott magas színvonalú, példamutató szakmai munkavégzéséért.

 

A megye közigazgatásában végzett kiemelkedő munkájukért idén tízen vehettek át díjat: Zomborszki Márta, Hoszpodár Zsuzsanna, Nagyné Nagy Erika, Pancsira Lászlóné és Gulyás István József kormánytisztviselők, valamint Feketéné Tulipán Györgyi, Orosz Jánosné, Pisákné Páll Ilona, Sersényi Gabriella és Szvára István György önkormányzati köztisztviselők.

 

- Megyei Kormányhivatal -

További helyi hírek