2024. május 3. péntek, Irma, Tímea nap van. Holnap Flórián, Mónika nap lesz.

Faápolási munkák indulnak Nyíregyházán

2024. április 02. és 05. között a Beirnsten Béla téri parkban faápolási feladatokat végez a NYÍRVV. A munkálatok ideje alatt a terület szakaszos lezárására lehet számítani, a gyalogos forgalom korlátozása mellett. 

 

A NYÍRVV  szakemberei április 4-én városunk két helyszínén is faápolási munkálatokat fog végezni a Magyar Közút Zrt. engedélyével. Az Orosi úton a Mezsgye és Kezdő utca közötti, városba bevezető szakaszon a külső sáv lezárásra kerül a 8.00 órától kezdődő munkálatok idejére. A Kert utca 24. és 42. szám közötti szakaszon - az Inczédy sor irányába - a társasházak előtti parkolók lezárásra kerülnek, továbbá időszakosan és szakaszosan a külső sáv lezárására is sor kerülhet a faápolási feladatok ellátásának idejére. A munkálatok ideje alatt a Kert utca érintett szakaszán a gyalogos- és gépjármű forgalom időszakos korlátozására is számítani lehet.

 

Kérik az autósokat, kerékpárosokat és gyalogosokat, hogy az akadálytalan munkavégzés és az esetleges károkozások elkerülése érdekében az említett időszakban az érintett szakaszon fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek! A munkavégzés időpontját az időjárási körülmények befolyásolhatják. (fotó: NYÍRVV)

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek