2020. november 23. hétfő, Kelemen, Klementina nap van. Holnap Emma nap lesz.

Friss hírek a Benczúr-Bessenyei tér felújítása kapcsán

Befejeződtek az aszfaltozási munkálatok a Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) és a Benczúr tér nyugati oldalán (Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldal), ezáltal a behajtási korlátozások feloldásra kerültek. Ezekben az utcákban a 30 km/h-s sebességkorlátozás érvényben tartása mellett biztosított a közlekedés. Továbbá a Báthori utcában helyre állt az egyirányú forgalmi rend, az utca ismételten a Benczúr tér irányából közelíthető meg gépjárművel.

 

A Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldala a Benczúr tér 21. sz., vagyis a múzeum előtti szakasz az útépítési munkálatok alatt zsákutcaként üzemel, az utca gépjárművel történő megközelítése célforgalom esetén a Kiss Ernő utca irányából is biztosított, zsákutca, kétirányú forgalom, 30 km/s sebességkorlátozás, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések mellett. A korlátozások itt várhatóan egy hétig lesznek érvényben.

 

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított. A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek