2021. január 16. szombat, Gusztáv nap van. Holnap Antal, Antónia nap lesz.

Hírek a Megyei Katasztrófavédelemtől

Hídpillérnek ütközött egy személygépkocsi szerda reggel Kótaj külterületén, a 3823-as úton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, feszítővágó berendezéssel az egyedül utazó, beszorult sofőrt kiszabadították. A férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A beavatkozók a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntették.

 

Nagy méretű diófa ágai hasadtak le tegnap a dögei Kossuth Lajos utcában, veszélyt jelentett egy lakóházra és az ott élőkre. A kisvárdai hivatásosok létrás járművel és motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

 

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő egy fülpösdaróci családi házban. A mátészalkai hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, alacsonyabb értékben, de kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. A gázszolgáltató szakembere kizárta a szolgáltatásból a gáztűzhelyet és a vízmelegítőt. Személyi sérülés nem volt, a kéményseprők értesítése megtörtént.

 

Melléképület égett szerdán Nyírtelek-Görögszálláson. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság baromfikat menekített ki a melléképületből. A tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

További helyi hírek