2020. július 10. péntek, Amália nap van. Holnap Lili, Nóra nap lesz.

Idén is lesz élménypróba

A nagy sikerre való tekintettel június 22-én újra megrendezésre kerül, az immár III. Decathlon Élménypróba! Az 5 kilométeres könnyed futást 18 plusz egy akadály fogja színesíteni a nyíregyházi erdei tornapályán, ahol különleges családi programokkal is készülnek a szervezők. Az élménypróbára június 19-ig lehet nevezni – hangzott el a mai sajtótájékoztatón, amelyen Mucsi Gergely, a nyíregyházi Dechatlon áruházigazgatója és Pokrovenszki Gergely, a rendezvény főszervezője is részt vett.

 

Már több mint 700-an jelentkeztek az idei III. Decathlon élménypróbára, amelynek ezúttal is a nyíregyházi erdei tornapálya ad otthont június 22-én. Óriási az érdeklődés a csapatépítő rendezvény iránt. A főváros mellett Szegedről, Szolnokról, Szerencsről, Miskolcról, Mádról, Tokajból, Debrecenből, Hajdúszoboszlóról és természetesen Nyíregyházról is rengetegen neveztek - hangsúlyozta Pokrovenszki Gergely.

 

Minden induló egy többfunkciós befutó érmet kap ajándékba, és a rajtszáma segítségével mindenki részt vehet egy tombolasorsoláson is! A célban - a kiváló hangulat mellett - a 383 ásványvizével és az Eisberg standjánál salátakóstolóval várnak minden versenyzőt.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek