2024. május 19. vasárnap, Ivó, Milán nap van. Holnap Bernát, Felícia nap lesz.

Indul a strandszezon

Megújult környezetben, új szolgáltatásokkal várja a fürdőzni vágyókat május 11-től a Tófürdő Nyíregyházán. A Parkfürdő részlegesen május közepétől nyit, június elsejétől pedig már teljes kapacitásával várja a fürdőzőket. Nyáron egy óriás kivetítő segítségével a labdarúgó Európa-bajnokságot és az olimpiai játékokat is figyelemmel kísérhetik majd a látogatók - mondta el Matavovszky Dániel, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója a május 6-án tartott sajtótájékoztatón.

 

Május 11-én, szombaton nyit a Tófürdő, így hivatalosan is indul a strandszezon. A fürdő vendégeket egy mobil szauna is várja, így a gőzből azonnal a tóba lehet majd csobbani.

 

A Parkfürdő a korábbi évek gyakorlatától eltérően, ütemezetten fogja megnyitni kapuit, így már a pünkösdi hosszú hétvégére, május 17-18-19-én kinyitják a családi, illetve a gyerekmedencét. Május 22-én az egészségnap keretében az egész napos szűrések mellett a gyógyfürdőszolgáltatásokat is megismerhetik az érdeklődők. Emellett május végén, a gyermeknapon különleges animációs programokkal várják a látogatókat. Ekkor a 10 éven aluli gyermekek ingyen léphetnek be a Parkfürdő területére.

 

 

További helyi hírek