2024. április 26. péntek, Ervin nap van. Holnap Zita nap lesz.

Jósavárosi Mikulás

Az idei évben is egy fantasztikus mikulás programra várnak mindenkit a Jósavárosban. December 2-án 16 óra után kezdődnek az ünnepi műsorok, melynek helyszíne Jósaváros Karácsonyfája. A különleges programok mellett a Nyír1Bikers motoros mikulásai is ellátogatnak a helyszínre, de fergeteges műsorral készül a Naninski és Figaro együttes is. Az ünnepi pompába és fénybe öltöztetett mikulásjárat 17-18.30 óra között indul, melyen együtt utazhatnak a mikulással kicsik és nagyok.

 

Ezzel azonban nem fejeződik be az este, hisz Jósaváros önkormányzati képviselőjének felajánlása révén 10 hátrányos helyzetben lévő gyermekhez maga a mikulás fogja a mikulásjáraton elvinni az ajándékcsomagot. A gyermekek kiválasztásában pedig természetesen a helyi védőnők lesznek a szervezők segítségére.

 

Természetesen idén sem maradnak világitó adventi kalendárium nélkül Jósaváros lakói, hiszen december 1-24 –e között nyílnak a világító ablakok – tájékoztatta rádiónkat Turóczi Kinga, az Együtt a Családért Kulturális Egyesület koordinátora.

 

További helyi hírek