2021. április 10. szombat, Zsolt nap van. Holnap Leó, Szaniszló nap lesz.

Kinevezték a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház új orvosigazgatóját

Az Országos Kórházi Főigazgatóság három intézményvezetői megbízást hagyott jóvá 2021. március elsejétől. Továbbra is az intézmény gazdasági igazgatója marad dr. Molnár Andrea, az ápolási igazgatói pozíciót pedig a továbbiakban is Nagy Géza tölti be. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház új orvosigazgatójának dr. Szűcs Attilát nevezték ki – adta hírül honlapján az intézmény.

 

Dr. Szűcs Attila több mint egy évtizedes vezetői tapasztalattal, kiváló szervezőkészséggel rendelkező, elismert szakember. Határozott, karizmatikus és empatikus egyéniség, aki naprakészen tisztában van a kihívásokkal és megoldandó feladatokkal. Az elmúlt több mint öt évben a Jósa András Oktatókórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának osztályvezető főorvosaként, korábban a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Intézet Intenzív Osztályának vezetőjeként, illetve a Kazincbarcikai Kórház orvosigazgatójaként, valamint a Magyar Orvosi Kamara Nyíregyházi Városi Szervezetének kórházi alelnökeként szerzett tapasztalatait új feladatában is kamatoztathatja. Dr. Szűcs Attila emellett több országos szakmai bizottság és egyesület, többek között a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Szakmai Vezető Testülete és a Debreceni Egyetem aneszteziológiai és intenzív terápiás szakorvos képzéséért és továbbképzéséért felelős Szakmai Grémium megbecsült vezetőségi tagja.

 

A járványhelyzet kezdete óta a megye COVID-intenzív ellátásának szakmai vezetőjeként dolgozik fáradhatatlanul a koronavírusos betegek gyógyulásáért, ami rendkívüli szakmai felkészültséget, koordinációs készséget és kitartást kívánó feladat – zárul a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház közleménye. (fotó: kölcseytv)

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek