2020. november 23. hétfő, Kelemen, Klementina nap van. Holnap Emma nap lesz.

Közmeghallgatást tartanak a Városházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése október 29-én 14.00 órától közmeghallgatást tart a Városháza Krúdy Termében. A közmeghallgatás alkalmával a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a Közgyűléshez, a polgármesterhez, az alpolgármesterekhez, az egyes helyi képviselőkhöz vagy a jegyzőhöz a helyi közügyeket érintő kérdéseket intézhetnek, illetőleg közérdekű javaslatokat tehetnek.

 

A járványügyi helyzetre tekintettel a közmeghallgatásra érkezők fokozottan figyeljenek a védelmi intézkedések betartására, viseljenek maszkot, illetve tartsák be az 1,5 m-es távolságot egymástól. Az egészségügyi válsághelyzetet figyelembe véve csak halaszthatatlan közérdekű ügyekben éljenek a közmeghallgatáson történő személyes megjelenés lehetőségével. A közérdekű kérdések és javaslatok megtételére a közmeghallgatás időpontja előtt is van lehetőség.

 

A kérdéseket és javaslatokat a jegyzoikabinet@nyiregyhaza.hu e-mail címre, vagy postai úton Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához címezve (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. szám) küldhetik meg a közmeghallgatás időpontjáig. (fotó: archív)

 

- nyíregyháza.hu -

További helyi hírek