2024. október 22. kedd, Előd nap van. Holnap Gyöngyi nap lesz.

Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa

Kilencedik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség, valamint a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot, amelyen Nyíregyháza 2023-ban is indult. Négy kategóriában lehetett nevezni marketing megoldásokkal, eszközökkel, a város minden kategóriában számos díjat tudhat a magáénak. Rekordszámú jelentkező között, 34 gyémánttal lett győztes Nyíregyháza Idén rekordszámú város nevezett, a közel 200 beérkezett pályamunkát ismert, 50 fős szakemberekből álló zsűri bírálta el. Nyíregyháza 34 Marketing Gyémánt Díjat kapott, amivel 2020, 2021 és 2022 után, ebben az évben is első helyen végzett, így sorozatban negyedszer, 2023-ban is elnyerte a Marketing Fővárosa címet.

 

Nyíregyháza a 34 Marketing Gyémánt Díjon és a Marketing Fővárosa címen kívül az örökös Gyémánt Ranglista első helyét is megtartotta, 98 Marketing Gyémánt Díjjal. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere a díjak kapcsán megfogalmazta, hogy ez az eredmény egy jól megtervezett és megvalósított marketing stratégia eredménye, ami a megfeszített munkának és az összefogásnak köszönhető.

 

Az elismeréseket Zagyva Gyula, a Város-Kép Nonprofit Kft. ügyvezetője vette át Budapesten, a Marketing Summit Hungary 2023 konferencián. A vármegyéből nemcsak Nyíregyháza indult és nyert a pályázaton, hanem Vásárosnamény és Mátészalka is. A Kisvárosi első elnevezésű díjat Mátészalka kapta 10 Marketing Gyémánt Díjjal, Vásárosnamény 2023-ban 5 Marketing Gyémánt Díjat vihetett haza. A Marketingaktív Megye díj pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyét illeti meg idén is, hiszen 49 Marketing Gyémánt Díjat nyert el Nyíregyháza, Mátészalka és Vásárosnamény által. (fotó: nyíregyháza.hu)

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

 

 

További helyi hírek