2024. július 22. hétfő, Magdolna nap van. Holnap Lenke nap lesz.

Olimpiai Bajnok előtt játszottak a legkisebb vízilabdások

Az AQUA Sport Egyesület Nyíregyháza U12-es vízilabda csapata két mérkőzést játszott szombaton az Észak-keleti Gyermek IV-es I. fordulójában, Egerben. A mérleg egy győzelem, egy vereség.

 

Először az Aquatics Úszásoktató és Vízilabda SC (Miskolc) csapata ellen ugrottak vízbe a fiúk, ahol nagyon kemény letámadással és szép játékkal tudtak helyt állni. Ez a kemény munka, amit beletettek a játékba, már az első félidőben meglátszódott, ugyanis 10-1-es vezetéssel fordulhattunk a 3. negyedre. A csapatunk nagy részét 2012-es születésű játékosok alkotják de 2013-as és 2014-es születésű játékosok is helyet kaptak a csapatban, akik gólokkal tudták meghálálni az edzői bizalmat! A mérkőzést végül 12-4-re sikerült megnyernünk.

 

A második meccsünket Tigra-Zf-Eger csapata ellen játszottuk, ahol az első negyedben még versenyben voltunk, de sajnos kijött a fáradtság a folytatásban. Bár nem sikerült győztesként elhagyni a medencét, de jó volt azt látni, hogy még az utolsó negyedben is fel tudták szívni annyira magukat a fiúk, hogy szépíteni tudtak az eredményen. Két nagyon tanulságos meccset tudtunk játszani, amiből tudhatjuk, hogy van keresnivalónk itt a továbbiakban is , de még kemény munka áll előttünk a következő fordulóig. Szécsi Zoltán 3x olimpiai bajnok is megtekintette a meccseket, aki elismerően nyilatkozott a bajnokságban játszó gyerekekről. - tájékoztatott Rudik Máté az AQUA SE gyermek csapat edzője

 

Eredmények:

AQUA SE Nyíregyháza - Aquatics ÚVSC Miskolc  12-4

(6-0, 4-1, 0-2, 2-1)

Góllövők: Vass B. 4, Blazsán Á. 4, Hirka M. 2, Kovács Zs. Hajzer Á.

 

- AQUA SE -

További helyi hírek