2021. március 4. csütörtök, Kázmér nap van. Holnap Adorján, Adrián nap lesz.

Online szülői fórum a Bemben

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola online szülői fórumot tart a 2021/2022. tanévben első osztályba lépő gyermekek szülei számára. Ide várunk minden szülőt, aki érdeklődik iskolánk képzési programja iránt.

 

Sajnos a Covid-19 vírushelyzet miatt jelenleg nincs mód arra, hogy személyesen találkozhassunk a szülőkkel és a leendő első osztályos gyerekekkel, és a hagyományos módon mutassuk be itt folyó munkánkat, nem rendezhetünk nyílt tanítási napot, amikor bejárhatják iskolánk épületét, és megismerkedhetnek a következő tanévben első osztályban tanító pedagógusainkkal. Ezért gondolta az iskola vezetése, hogy a kiscsoportos formában megszervezésre kerülő online szülői fórumon lehetőséget ad az érdeklődő szülőknek arra, hogy a beiratkozással, a tanév kezdésével, az itt folyó nevelő-oktató munkával kapcsolatos kérdésekre választ adnak. Ebben segítséget nyújtanak a 2021-22-es tanévben első osztályban tanító kollégák, és az intézmény vezetése.

 

Az online fórumra 2021. február 23-ig lehet regisztrálni az iskola weboldalán, melynek címe: https://nyhbemisk.wixsite.com/bemsuli.

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek