2021. május 12. szerda, Pongrác nap van. Holnap Imola, Szervác nap lesz.

Séta az egészségért!

Ismét útjára indul a Gyermekekért, a Fiatalokért és a Családokért Közhasznú Egyesület „séta az egészségedért” programja, mely egy szabadtéri, ingyenes foglalkozás – tájékoztatta rádiónkat Nagy Szabina, az egyesület elnöke.

 

Az első séta május 7-én, pénteken az Erdei tornapályán, a Kneipp sétányon történik, nordic walking bottal, jó hangulatban. A találkozó 2 ütemben történik, akik szeretnének a sétához túrabotot, ők 9 óra 15 perckor az Ungvár sétány 25 szám előtt a Jósavárosi polgárőr irodához, akik saját bottal, vagy bot nélkül szeretnék teljesíteni a sétát, ők 9 óra 30 perckor az Erdei tornapályára menjenek.

 

A program már korábban is megvalósításra került, akkor egy eredményesen elbírált – városi - pályázat keretében sikerült beszerezni a túrabotokat, és a fenntarthatóság jegyében kívánják továbbra is megvalósítani a programot, hiszen egy olyan mozgásformát és egy olyan lehetőséget kínálnak az érdeklődőknek, melyhez tulajdonképen csak az akaratra van szükségünk.

 

Ebben a felkínált programban minden adott ahhoz, hogy tegyünk önmagunkért és az egészségünkért. Kellemes környezeteben, jó társasággal, minden egyes lépés az egészségünk megőrzését szolgálja.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek