2020. július 12. vasárnap, Dalma, Izabella nap van. Holnap Jenő nap lesz.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összefoglalója

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi a Nyírbogdány és Kemecse közötti úton szerda reggel. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos önkéntes tűzoltó a mentőszolgálattal közösen egy embert a járműből kiemeltek, a beavatkozók áramtalanították a gépkocsit, valamint a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

 

Az árokban az oldalára borulva állt meg egy személygépkocsi Nyírturán, az Újmajori utcában tegnap. A jármű vezetőjét a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd áramtalanították a gépkocsit.

 

Az avar kapott lángra Piricsén, a Dózsa György és a Nyár utcában szerdán. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a káresetekhez, gyorssugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

 

Kisvárdán, a Tordai utcában fa ágai hasadtak le, a Flórián téren közintézmény tetőszerkezetét bontotta meg a szél. A káreseteknél a kisvárdai hivatásos tűzoltói avatkoztak be gépezetes tolólétra, motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével. Nyíregyházán, a Tompa Mihály utcában társasház szellőzőjének a lemez borítását bontotta meg a szél, amelynél a város hivatásos tűzoltói szüntették meg a veszélyt. (fotó: illusztráció)

 

- Megyei Katasztrófavédelem -

További helyi hírek