2021. november 30. kedd, Andor, András nap van. Holnap Elza nap lesz.

Útlezárások a Rally idején

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatja az állampolgárokat, hogy a Nyíregyházán megrendezendő Rally Európa-bajnokság 2021 belvárosi gyorsasági futamának ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra számíthatnak:

  

2021. október 21-én 19 és 22 óra között a pályabejárás idején, valamint a verseny napján, 2021. október 24-én 7 és 15 óra között:

– Nyíregyháza belvárosát lezárják,

– a Bocskai utca az Inczédy sortól, a Hunyadi utca a Vay Ádám körúttól, valamint a Szent István utca, az Iskola utca, az Országzászló tér és a Kálvin tér sem lesz járható.

Nyíregyháza belvárosában rendőri forgalomirányítás mellett halad majd a forgalom, ezért fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

 

Felhívják az állampolgárok figyelmét, hogy a verseny útvonalára a futam ideje alatt senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja – a lakcímkártya bemutatása ellenében – az ott lakókat, valamint az oda érkezőket indokolt esetben beengedi. Arra kérik, hogy a verseny napján 7 és 15 óra között a belvárost kizárólag gyalogosan közelítsék meg.

 

 

Megnövekedett forgalomra kell még számítaniuk a közlekedőknek 2021. október 23-án és 24-én a 38-as számú főút Nyíregyháza és Tokaj közötti szakaszán. (indexkép: SzSzBMRFK, fotó: internet)

 

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek