2024. május 4. szombat, Flórián, Mónika nap van. Holnap Adrián, Györgyi nap lesz.

Változás a buszközlekedésben a Pitypang utca felújítása miatt

Folyamatban van a Pitypang utca felújítása. A héten aszfaltmarási munkálatokat végez a kivitelező, valamint az aknafedlapok szintbe emelése várható.

 

A kivitelezés érinti a buszközlekedést is, április 10-től (szerdától) az alábbi ideiglenes közlekedési rendet vezetik be:

 

2-es vonal:

•             a járatok az Autóbusz-állomás feléa Lakatos utca megállóhelytől a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Alma utcai iskola, Pipacs utca, Alma utca, ABC és Alma utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

 

13-as és 13Y-os vonalak:

•             a járatok a Sóstói úti kórház feléaz Alma utcai iskola – Alma utca – Tünde utca – Ipari utca, forduló terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Borbánya, iskola, Borbánya, ABC és Tünde utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

 

25-ös vonal:

•             a járatok az Alma utcai iskola feléa Lujza utca megállóhely után a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Tünde utca, Borbánya, ABC, Borbánya, iskola, és Pitypang utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

•             a járatok a Vasútállomás feléaz Alma utcai iskola – Alma utca – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Kálló út terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca, Borbánya, iskola, Borbánya, ABC és Tünde utcamegállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

 

H32-es vonal:

•             a Nagyszállásról az Alma utcai iskolához közlekedő járatoka Lakatos utca megállóhelytől a Kállói út – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Pitypang utca megállóhelyet NEM ÉRINTIK.

 

902 éjszakai járat

•             a járatok a Szakiskola és Kollégium feléa Lujza utca megállóhely után a Kállói út – Tünde utca – Ipari utca, forduló – Tünde utca – Alma utca terelőútvonalon közlekednek, ezért a Tünde utca, Borbánya, ABC, Borbánya, iskola, és Pitypang utca megállóhelyeket NEM ÉRINTIK.

 

A járatok a terelőútvonalon található valamennyi megállóhelyen megállnak.

 

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek