2019. december 7. szombat, Ambrus nap van. Holnap Mária nap lesz.

A Debreceni úton továbbra is zajlik a felujítás, útszűkületre, 30-as sebességkorlátozásra készüljön.

 

A kivitelező tájékoztatása szerint a Tiszavasvári út (36. sz. főút) - Szélsőbokori út – Fokos utca kereszteződésében épülő körforgalmi csomópont építése során az ideiglenes forgalomtechnika következő üteme kerül bevezetésre, továbbra is forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők. A hétfőtől (november 18.) bevezetésre kerülő ideiglenes forgalomtechnika következő ütemében a Szélsőbokori út továbbra is le van zárva a forgalom elől. A korábban kijelölt terelőút használható. A bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás ideje alatt a Fokos utca is lezárásra kerül. A Fokos utca és az Esély Centrum, a gyalogos-átkelőhelynél, a meglévő kapubejárón keresztül ideiglenesen megközelíthető.

 

A lezárások előjelzése és a létesítmény megközelíthetőségének érdekében sárga alapszínű útirányjelző és útirány-előjelző táblák kerülnek kihelyezésre. A 36. sz. főút közlekedésre alkalmas útfelülete egy forgalmi sávra szűkül a meglévő jelzőlámpás kijelölt gyalogos-átkelőhelyig. A váltakozó irányú forgalmat három fényjelzős forgalomirányító berendezés irányítja. A 36. sz. főút forgalma egy forgalmi sávon váltakozó irányú. Az autóbusz-megállók jelenlegi ideiglenes helyei nem változnak.

 

A munkálatok idején kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!