2024. február 25. vasárnap, Mátyás nap van. Holnap Géza nap lesz.

Kábelfektetési munkák zajlanak a Szarvas utcán, a belváros irányába korlátozott a gyalogos és gépjármű forgalom.

 

Megsüllyedt közmű fedél van bójával jelölve a Víz utca páros oldalán, és a Sóstói út – Ferenc körút találkozásánál- utóbbi a gyalogos és kerékpáros forgalmat érinti.

 

Eltört ivóvíz cső a Nefelejcs – László utca sarkán, a hiba feltárás megkezdődött korlátozott a gyalogos és a gépjármű forgalom is.

 

Lakó-pihenő övezetté alakították ki az Árok utca egy szakaszát. A 8-18. szám között a tízemeletes sorházak tövében csak az ott élők, vagy célforgalom esetén hajtathatnak be, a maximális megengedett sebesség pedig 20 km/h lehet.

 

Átadták a forgalomnak a Debreceni utat. Az elmúlt hónapokban több közművet is felújítottak itt, ezért fel kellett bontani a forgalmas főút burkolatát, és ez pedig korlátozással járt. A Debreceni úti szervizút és az Irsai Gusztáv utca egy szakasza azonban továbbra is zsákutca maradt. Erre érdemes odafigyelni a közlekedőknek.

 

Folytatódik a közvilágítási hibák kijavítása a Tiszavasvári felüljárón. A hibák kijavítása nagy erővel folyik, a tervek szerint február 29-ig elkészülnek.

 

Tartsák be a sebességhatárokat, használják a  biztonsági öveket mert  a rendőrség civil kocsikból is dolgozik, és a levegőből akár 50 méter magasságból DRÓNOK segítségével  látja  a szabályszegőket, és bünteti. 

 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!