2021. január 16. szombat, Gusztáv nap van. Holnap Antal, Antónia nap lesz.

Sűrű forgalomban közlekedhetnek városunkban, számítsanak rá, hogy szakaszonként útfelfagyások vannak, főleg az alsóbb rendű utakon, vezessenek lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot.  Óvatosan közelítsék meg a gyalog átkelőket, mert a gyalogosok biztonságos közlekedését   is megnehezítik a csúszós járdák. 

 

A Törzs utcán közlekedők fokozottan  figyeljenek a Pazonyi úti csomópont közelében, mert még tart az útbekötési munka az áruházaknál a parkoló kiépítése kapcsán. 

 

Ne megszokásból vezessenek a Munkácsy Mihály tér, és a Munkácsy Mihály utcán közlekedők, mert forgalmi rend változás lépett életbe, 30-as sebességkorlátozással, ugyanez vonatkozik a Bukarest, és a Moszkva utcákra is. 

 

Az Orgona utca egy kilométeres felújított részének egy szakaszán továbbra is érvényben van a 30 km/órás sebességkorlátozás mindkét irányból. A közlekedőket arra kérik, tartsák be a megváltozott szabályokat.

 

Parabolatükröt szereltek fel a Szikes – Templom – Fácán utcai kereszteződésben. Itt Sóstóhegyen több baleset is történt az elmúlt időszakban, a tükör elősegíti a még biztonságosabb közlekedést.

 

Hulladék szállítás idejére megállási tilalom lépett életbe az Ungvár sétány 35 szám előtt, ezentúl kedden és pénteken tilos megállni reggel 8, és 13 óra között egy kijelölt parkoló helyen, így biztosítják a konténerek elszállítását

 

Ne megszokásból vezessenek a Benczúr, Bessenyei terek környékén, mivel a felújítás után pihenő övezetté vált, a megengedett maximális sebesség 30 km/ óra, ezen kívül forgalmi rend változás is történt a Színház, és a Malom utcákon, amit táblák jeleznek. 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!