2020. október 28. szerda, Simon, Szimonetta nap van. Holnap Nárcisz nap lesz.

 

Tartanak a burkolat felújítási munkák a város több útján, így a Molnár, Szőlő, utcákon, valamint a Felhő utcán ahol csatornázási munka is zajlik.

 

Befejeződtek az aszfaltozási munkálatok a Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) és a Benczúr tér nyugati oldalán (Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldal), ezáltal a behajtási korlátozások feloldásra kerültek. Ezekben az utcákban a 30 km/h-s sebességkorlátozás érvényben tartása mellett biztosított a közlekedés. Továbbá a Báthori utcában helyre állt az egyirányú forgalmi rend, az utca ismételten a Benczúr tér irányából közelíthető meg gépjárművel.

 

A Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldala a Benczúr tér 21. sz., vagyis a múzeum előtti szakasz az útépítési munkálatok alatt zsákutcaként üzemel, az utca gépjárművel történő megközelítése célforgalom esetén a Kiss Ernő utca irányából is biztosított, zsákutca, kétirányú forgalom, 30 km/s sebességkorlátozás, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések mellett. A korlátozások itt várhatóan egy hétig lesznek érvényben.

 

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított. A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

 

Felújítják az Orgona utca Simai út és a Móricz Zsigmond utca közötti szakaszát, forgalom és sebességkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek és a munkálatok várhatóan nov. 22-ig tartanak. 

 

 „Sárfelhordás” KRESZ-tábla figyelmezteti az autósokat a Derkovits utcán. A Tiszavasvári út és a Kinizsi utca között mindkét irányban elhelyezték a táblákat, illetve 30 km/h-s sebességkorlátozással is számoljanak az arra közlekedők.

 

Folyamatban van a Tokaji híd felújítása, félpályás lezárás mellett, a váltakozó irányú haladást jelzőlámpák irányítják.

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!