2021. szeptember 25. szombat, Eufrozina, Kende nap van. Holnap Jusztina, Pál nap lesz.

Kisteleki szőlőben a Folyóka utcán közmű beruházási munkálatok zajlanak, így az érintett szakasz mindkét irányból zsákutca.

 

Az Árok utcán a járművezetőknek egy szakaszon forgalom korlátozásra kell készülni az ott zajló munkálatok miatt, a Selyem utcán már csak a gyalogos és a kerékpáros forgalom korlátozott.

 

Örökösföldön a vizsgacentrumnál nagy a forgalom a tanuló kocsik miatt, legyenek türelmesek, és tartsák be a 30-as sebességkorlátozást, ami időkorláthoz kötött. 

 

A Törzs utcán az új Református Templomnál építkezés zajlik, az ott dolgozó munkagépek időnként akadályozzák a gyalogos és a kerékpáros forgalmat.

 

Megkezdődött  a járdák felújítása a város belterületén, jelenleg a Kossuth utca belső járda szakaszának felújítását végzik, a gyalogos forgalom korlátozása mellett.

 

Tartanak a nagyszabású útfelújítások Nyíregyháza több pontján ahol felmarták az aszfaltot, építik a csapadékcsatorna rendszert, szintbe helyezik a közmű fedeleket, majd más egyéb kiegészítő munkák után új aszfaltburkolatot kapnak Oros, Borbánya, Kisteleki szőlő, Rozsrét szőlő, Nyírszőlő egyes útjai. 

 

Tart a Tiszavasvári úti felüljáró felújítása, és a városban több út felújítása is ahol aszfaltfelmarás, közműfedelek szintbe helyezési munkája miatt útszűkület, előzési tilalom, sebességkorlátozás van érvényben.

 

Forgalom korlátozásra kell számítani az M3-as autópályán közlekedőknek, mert a Magyar Közút több szakaszon végez munkálatokat 8 és 16 óra között, várhatóan okt. 4- ig. Az érintett szakaszon egy sávra szűkül a forgalom, és 80 km/ó sebességkorlátozást is bevezettek. 

 

Fokozott figyelemmel vezessenek a gyalogátkelők, és a kétkerekű járművek közelében, amiből egyre több félével közlekednek, sokszor nagyon veszélyesen a különféle rollerekkel, nem csak a saját, hanem mások testi épségét is veszélyeztetik. 

 

A rendőrség szarvas veszélyre figyelmezteti az autósokat, főleg a fás, erdős területek mentén kell a szarvasok megjelenésére számítani, az alkonyati  éjszakai órákban, november végéig. 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!