2022. december 7. szerda, Ambrus nap van. Holnap Mária nap lesz.

A Család utcán a Penny áruház közelében az út mindkét oldalán  végeznek munkálatokat, útszűkületre, sebességkorlátozásra készüljenek az arra haladók.

 

A Törzs utcán is dolgoznak, mindkét oldalon az út mentén munka gödör van, az útburkolat földdel szennyezett, fokozott figyelemmel vezessenek a munkaterületnél.

 

A Tiszavasvári úti felüljárón a város irányába csak a belső sávon haladhatnak egy szakaszon.

 

A Báthory, Deák Ferenc utca kereszteződésében megsüllyedt közmű fedél jelent akadályt. 

 

Befejeződött a Makai István utca  korszerűsítési, felújítási munkája, ahol kiépítették a közvilágítást, és zebra is épült. Járhatóvá tették a Levél utca felületét, az ott kiépülő lakóövezet miatt fontos volt a munka a biztonságos közlekedés érdekében. A héten még biztos dolgoznak a munkaterületen, kérik az ott lakók, és az arra közlekedők megértését, türelmét. 

 

A Móricz Zsigmond utcán az útmunkák jelentenek akadályt, csak úgy mint a Huszár soron, egészen az Állomás térig, aki teheti kerülje ezt az útvonalat. 

 

A Buji úton is fokozott figyelemmel vezessenek, mert a város irányába 30-as korlátozás, útszűkület van. 

 

A Huszár soron újabb forgalomkorlátozás lépett életbe, az Árpád utca 85, 91 szám között felbontották burkolatot. Forgalmi rend változás történt a Négyes huszárok útja és a Makkai úti csomópontban, valamint újabb gyalogátkelővel bővül a Négyes huszárok útja, ne megszokásból vezessenek az arra közlekedők.

 

Tartsák be a sebességhatárokat, használják a  biztonsági öveket mert  a rendőrség civil kocsikból is dolgozik, és a levegőből akár 50 méter magasságból DRÓNOK segítségével  látja  a szabályszegőket, és bünteti. 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!