2023. október 4. szerda, Ferenc nap van. Holnap Aurél nap lesz.

A Sarkantyú utcáról – a Dózsa György utcára, illetve a Pazonyi tér irányába kanyarodók figyelmesek legyenek, a STOP tábla előtt megsüllyedt közmű fedél van bójával körbe kerítve.

 

Új- végleges jelzőlámpát állítottak fel a Huszár sor és a Simai út kereszteződésében, innentől jelzőlámpa engedi a forgalmat, viszont a négysávosítás folytatódik.

 

Újabb korlátozásokra kell készülni a Debreceni út, Váci Mihály és Móricz Zsigmond utcák találkozásánál. Elválasztó szigetet alakítanak ki, ne megszokásból, hanem a kihelyezett közúti jelzőtáblák betartásával vezessenek.

 

Felmarják és cserélik az útburkolatot Nyírtelek és Nyíregyháza között. A munkálatok a 338-as főút és Nyírtelek határa között folynak majd. A rekonstrukciót 40-es korlátozó táblával jelzik.

 

A felújított, egyirányú Kéményseprő utcában 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben. Teherautóval a behajtás korlátozott. A Tünde utca felől lehet közlekedni.

 

Forgalomkorlátozás lépett életbe az Állomás téren. Az Arany János utca felé a belső sávból lehet haladni, a külső sávból pedig csak a Huszár sor felé haladhatunk. Az Állomás téren a gyalogosforgalmat is korlátozták.

 

Tartsák be a sebességhatárokat, használják a  biztonsági öveket mert  a rendőrség civil kocsikból is dolgozik, és a levegőből akár 50 méter magasságból DRÓNOK segítségével  látja  a szabályszegőket, és bünteti. 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!