2023. március 31. péntek, Árpád nap van. Holnap Hugó nap lesz.

A Selyem utcán és a Pazonyi téren erősáramú kábelt fektetnek. A munkálatok idejére forgalom korlátozás van az érintett szakaszon.

 

A Vasvári Pál utcán folytatódnak a favágási munkák, mivel az időjárás miatt nem tudták elvégezni, arra kérik az ott lakókat ne hagyják a kocsijukat a leálló sávban.

 

Közműépítési munkálatok miatt forgalom és sebességkorlátozás van a Westsik Vilmos utcán a gyalogosoknak és az autósoknak is. 

 

A téli üzem lejáratát követően ismét folytatódnak a kivitelezési munkálatok a Szélsőbokori úton. Ennek köszönhetően az érintett útszakasz a Tiszavasvári útnál megépült körforgalmi csomóponttól (mint beavatkozási szakaszhatárától) kezdődően teljes hosszában megújul egészen a Rókabokori út csomópontig.

 

Megkezdődtek a Rozsrétszőlő bekötőúton zajló projekt befejező munkálatai. Az út jobb, illetve bal oldalán – a burkolat szélén és a padkán – jelenleg munkavégzés zajlik kétirányú forgalom biztosítása mellett. Az érintett útszakaszon mától várhatóan április 30-ig 30km/h-s sebesség korlátozást vezetnek be. Kérik a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést.

 

A Westsik Vilmos utcán közmű építési munkálatokat végeznek, forgalom és sebességkorlátozás van érvényben, korlátozott a gyalogos és az autós forgalom is.

 

A Bocskai utcán a járda felújítását végzik a NYÍRVV. szakemberei, forgalom korlátozásra számítsanak a gyalogosok.

 

A bokortanyákban is elkezdődtek kátyúzási munkák a balesetveszélyes burkolathibákat szüntetik meg, fokozott figyelemmel közlekedjenek az arra haladók. 

 

Megkezdődött a Törzs utcán a közmű fedelek helyreállítása, a  munkálatok idejére mindkét forgalmi sávot leszűkítik.

 

A Móricz Zsigmond utcán sárgán villogó lámpák jelzik a nap 24 órájában,hogy az ott zajló munkálatok miatt veszélyes az útszakasz. 

 

Az Állomás téren a gyalogos forgalom korlátozva van az ott kialakított nyomvonal építése miatt.  A szakaszon a járművezetők  is forgalomkorlátozásra, és további fennakadásokra számítsanak.

 

Kérik a járművezetők figyelmét a Színház utcán, ahol egy szakaszon útburkolati jelek jelzik a kerékpáros nyomvonalat, amelyre sajnos több jármű is rendszeresen ráparkol.

 

A tervezett ütemben halad a Tiszavasvári út - Derkovits utca csomópont fejlesztése. A kivitelező tájékoztatása szerint március 16-tól március 31-ig a Tiszavasvári út - Derkovits utca csomópontot lezárják. A Tiszavasvári útról nem lehet majd behajtani a Derkovits útra. A Kerék utcát nem érinti a forgalomkorlátozás. Az autóbuszok március 16-tól terelt útvonalon közlekednek. 

 

A főutak mentén a MAGYAR KÖZÚT folyamatosan dolgozik a közlekedésre veszélyes fák gallyazásán, vagy kivágásán, fokozott figyelemmel vezessenek a munkaterületeknél.

 

Tartsák be a sebességhatárokat, használják a  biztonsági öveket mert  a rendőrség civil kocsikból is dolgozik, és a levegőből akár 50 méter magasságból DRÓNOK segítségével  látja  a szabályszegőket, és bünteti. 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!