2019. június 16. vasárnap, Jusztin nap van. Holnap Alida, Laura nap lesz.

Egyirányúsításra került a Tábor utca a Palánta utca felől, a Tünde utca irányába lakossági kérésre! Kérjük a gépjárművezetőket az érintett útszakaszon, figyelmesen közlekedjenek és tartsák be a szabályokat!

 

Elkezdődtek az útépítési és csapadékvíz-csatorna építési munkálatok Kőlaposon a Kengyel utcában és Sóstóhegyen, az Aranykalász soron. Jelenleg a Kengyel utcán a zúzottkő útalap építése folyik, aszfaltozási munkák is zajlanak. Oroson megkezdődtek a Babér, a Borostyán, és a Napsugár utca útépítési munkálatai. Az arra közlekedőknek forgalom-korlátozásra kell számítani.

 

A Debreceni út - Tünde utca - Kállói út szakaszon épülő új kerékpárút munkálatai során több helyszínen átépítik a buszperonokat, buszöblöket is, ezért átmenetileg ideiglenes buszmegállókat szükséges kijelölni.

 

Június 5. (szerda) 8 órától az alábbi buszmegállókat helyezik át ideiglenesen:

- A Zimony utcai buszmegállót a Kállói út 35. szám elé,

- Kéményseprő utcai buszmegállót csak néhány méterrel távolabb,

- a Béke utcai buszmegállót a Kállói út 42. szám elé.

 

A Kertvárosban elkezdődött a Pihenő utca, a Tagló, a Teke, és a Tenisz utcák aszfaltburkolattal történő kiépítése. A munkálatok várhatóan augusztus 31-ig befejeződnek. A kivitelező tájékoztatása szerint ez idő alatt csak minimális forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, az ingatlanokra történő behajtás folyamatosan biztosított lesz. A Legyező utca felújítási munkálatai során a Fészek utca és Szélsőbokori út közötti szakaszon egyirányú a forgalom. Kérjük a járművezetőket, fokozottan figyeljék a kihelyezett forgalomtechnikai táblákat.

 

Elkezdődtek Nyírszőlősön az Izabella utca járdaépítési munkálatai, jelenleg a burkolatbontás, szegélyépítés van folyamatban. Szintén építik az új járdát a Simonyi Óbester utcában, a járdaburkolat bontási munkálatai ezen a héten elkezdődnek. Kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

 

Nyugati elkerülő út építése miatt a Nyírszőlősi és a Buji út találkozásánál jelzőlámpás forgalom irányítás, előzési tilalom van érvényben.

 

Kérjük a járókelők és a járművezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek. Aki csak teheti kerülje el az érintett útszakaszt és a csomópontot!!

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!