2020. május 25. hétfő, Orbán nap van. Holnap Evelin, Fülöp nap lesz.

A „Környezetvédelmi infrastruktúra – fejlesztések Nyíregyházán” című projekt keretében a Csemete utcán elkezdődött a csapadékcsatorna rekonstrukciója. A kivitelező tájékoztatása szerint ezen a héten a Nyereg u. átemelő mögötti tározó földmunkái, valamint a Bartók Béla u. felől a bontási és építési munkálatok vannak folyamatban. A kivitelezés helyszínén 30 km/óra sebességkorlátozás van érvényben.

 

A Színház utca páros oldalán, a színház után építkezés zajlik. Kérik az autósokat, itt ne álljanak meg, mert akadályozzák az ott folyó munkálatokat.

 

A kivitelező tájékoztatása szerint a Család utca-Belső körút csomópontban épülő körforgalom munkálatai kapcsán, forgalomkorlátozás mellett, megkezdték a terület előkészítési és burkolatbontási munkákat. A Család utcán az Orosi út - Pazonyi út irányban a kétirányú forgalom folyamatosan fenn van tartva, a Belső körút sincs a jelenleg bevezetett forgalomterelésben korlátozva. Viszont a Család utcáról nem lehet beka yarodni a Fazekas János tér felőli szakaszra, az Örökös Piac és a Posta közötti szakasz a személy- és gépjárműforgalom elől teljesen elzárt terület. Kérik a lakosságot, hogy a lezárt munkaterületre ne lépjenek be, mert az ott tartózkodás fokozottan balesetveszélyes lehet. A kivitelezési munkák várható befejezése 2020. augusztus 30. Ezen időszak alatt kérjük az arra közlekedők szíves megértését és türelmét.

 

 

Jó utat, biztonságos hazatérést kívánunk!