2024. április 29. hétfő, Péter nap van. Holnap Katalin, Kitti nap lesz.

Három napig nem járnak a vonatok Nyíregyháza és Tokaj között

Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonalon március 19-től 21-ig Tokaj és Rakamaz között végzett pályakarbantartási munkák miatt napközben módosított menetrend érvényes. A Tokajról és Nyíregyházáról 10 és 17 óra között induló vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek, közölte a MÁV.

 

Egyes Tokaj kör InterCity vonatok csak a Keleti pályaudvar–Miskolc–Szerencs–Tokaj és vissza útvonalon, illetve a Nyugati pályaudvar–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza között és vissza útvonalon közlekednek. Tokaj és Nyíregyháza között az InterCity vonatok helyett az utasokat mindkét irányban IC-pótlóbuszok szállítják, melyek Nyíregyházáról korábban indulnak, illetve később érkeznek. Nyíregyházán a pótlóbuszok és a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza szakaszon közlekedő Tokaj InterCity-k között a csatlakozás nem biztosított.

 

A Tiszalök és Görögszállás között közlekedő vonatok a pályakarbantartás alatt is változatlanul közlekednek, Görögszálláson a vonatok csatlakozása a Tokaj–Nyíregyháza között közlekedő pótlóbuszokhoz biztosított.

 

- Sz-Sz-B megyei Sajtószolgálat -

További helyi hírek