2024. március 28. csütörtök, Gedeon, Johanna nap van. Holnap Auguszta nap lesz.

Június 9-én nyit a Parkfürdő

Június 9-én nyit az Aquarius Élményfürdő Parkfürdő része, így „hivatalosan” is indul a nyári szezon. Az előkészületi munkák végénél tartanak, hogy a nyitásra minden rendben legyen. Az elmúlt időszakban a zöldfelület rendezésére fordítottak nagyobb összeget, csodálatos növényligeteket alakítottak ki, hogy a vendégek szép környezetben, a megszokott árnyékos helyeken tudjanak majd pihenni – hangsúlyozta a mai sajtótájékoztatón Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

 

A Parkfürdő a gyerekektől a felnőtteken át az idősebb korosztály számára is biztosít kikapcsolódási lehetőséget. Gyermekmedence és játszótér várja a kicsiket, a nagyobbak számára több nagy sebességű óriáscsúszda, illetve egyéb élményelemek és vízi koktélbár működik, a pihenni vágyókat pedig a gyógyvizes medencék várják.

 

A nyári időszakban a Parkfürdőben minden vasárnap fellép majd a Burattino Bábszínház, lesz aquazumba és aquafitnesz, valamint animátorok is foglalkoznak majd a kicsikkel.

 

Podlovics Lajos hangsúlyozta: - az igen közkedvelt reggeli úszásra is lehetőség nyílik, így péntektől a szezon végéig minden reggel 6-8 óráig várjuk az 50 m-es medencéhez az úszni vágyókat, illetve lehetőség lesz a kedvezményesebb délutáni belépésre is 17 órától. Június 23-tól pedig indul majd az éjszakai fürdőzés. A korábbi évekhez hasonlóan, most is szerdánként és péntekenként várjuk majd a vendégeket este 9-től hajnal 2 óráig.

 

A belépőjegy árak nem változtak, a nyíregyháziak kedvezményes belépője is megmaradt, ehhez viszont szükség lesz idén is a lakcímkártyák felmutatására.

 

A színes programok mellett három nagyrendezvénnyel is készülnek a vendégeknek, így július közepén megszervezik a közkedvelt a strandfoci-bajnokságot, augusztus 4-6-ig a sör is a középpontba kerül, így idén is lesz Sörfesztivál a Krúdy Vigadó előtti téren. Szeptemberben pedig jön az Extreme Trail, a terepakadály futóverseny.

 

- Megyei Sajtószolgálat - 

További helyi hírek