Hozzávalók:
200 g Gluténmentes tészta
2 db sárga pritamin paprika
2 db piros pritamin paprika
1 fej hagyma
20 dkg bacon
2 teáskanál paradicsompüré
Fűszerek :himalája só, bors
Kókuszolaj
1 csokor petrezselyem
2,5 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük.
Amíg készül addig a paprikát, négyfelé vágjuk, a húsukat felcsíkozzuk.
A bacont és a hagymát felaprítjuk,majd kókuszolajon aranyszínűre pirítjuk.
Ezután adjuk hozzá a paprikacsíkokat és a paradicsompürét, majd tovább pirítjuk kb 3 percig.
Felöntjük a tejszínnel és 3 percig forraljuk tovább.
A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az finomra vágott petrezselymet és összeforgatjuk a leszűrt tésztával.
És máris fogyaszthatjuk ezt az isteni tésztát