2021. szeptember 25. szombat, Eufrozina, Kende nap van. Holnap Jusztina, Pál nap lesz.

20 perces

Hozzávalók:
200 g Gluténmentes tészta 
2 db sárga pritamin paprika
2 db piros pritamin paprika 
20 dkg bacon
1 fej hagyma 
20 dkg bacon
2 teáskanál paradicsompüré
Fűszerek :himalája só, bors 
Kókuszolaj 
1 csokor petrezselyem 
2,5 dl növényi tejszín

Elkészítés:
A tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. 
Amíg készül addig a paprikát, négyfelé vágjuk, a húsukat felcsíkozzuk. 
A bacont és a hagymát felaprítjuk,majd kókuszolajon aranyszínűre pirítjuk. 
Ezután adjuk hozzá a paprikacsíkokat és a paradicsompürét, majd tovább pirítjuk kb 3 percig. 
Felöntjük a tejszínnel és 3 percig forraljuk tovább. 
A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az finomra vágott petrezselymet és összeforgatjuk a leszűrt tésztával. 
És máris fogyaszthatjuk ezt az isteni tésztát

 

További rami konyhája