 
											Hozzávalók:
400 dkg zöldborsó 
2 db karalábé 
2 db cukkini 
20 dkg friss spenót
1 csomag zöld spárga 
2 db fokhagyma 
1 csokor újhagyma 
6 dl víz 
2,5 dl cukormentes kókusztej 
1 pici gyömbér
2 csokor petrezselyem
2 csokor kapor
Ízlés szerint himalája só és bors 
Kókuszzsír
Keményítő helyett 2 tk kanál konjak liszt 
Elkészítés:
Egy lábasban felhevítjük a kókuszzsírt, és üvegesre dinszteljük felaprított újhagymát, fokhagymát és gyömbért. 
Ezután hozzáadjuk a darabokra vágott karalábét, spárgát átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel és kb 12 perc alatt majdnem készre főzzük. Ezután adjuk hozzá a felkockázott cukkinit és a zöldborsót és a feldarabolt spenót leveleket, majd kb 5 percig főzzük meg. Végül hozzáadjuk a kókusztejet és a 2 tk kanál konjak lisztet, amivel sűrűsíteni fogjuk. Csomómentesre keverjük és belekeverjük a finomra vágott petrezselymet és kaprot. Jó étvágyat hozzá, isteni finom! 
 
								 
								 
								 
										
									 
										
									 
										
									 
										
									 
										
									 
										
									