
Hozzávalók:
2 db cukkini
kókuszzsír
1 db kápia paprika
2 gerezd fokhagyma
1 tk füstölt paprika
500 g paradicsom
1 csokor friss koriander
4 db házi tojás
2 fej hagyma
Fűszerek:himalája só,bors ízlés szerint
2 tk őrölt kömény
Elkészítés:
Kókuszzsírban lepirítjuk a 2-3 mm vastagra vágott cukkinit, majd kiszedjük.Adunk még 1 evőkanál kókuszzsírt a serpenyőbe, és a kis kockákra vágott paprikát is 2-3 perc alatt megpirítjuk, majd kiszedjük. Újra öntünk 4-5 evőkanál kókuszolajat a serpenyőbe, és üvegesre pároljuk rajta az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, rádobjuk a kis kockákra vágott paradicsomot,és felöntjük kb. 200 ml vízzel, és visszarakjuk a paprikát.
Addig rotyogtatjuk, amíg meg nem puhul a zöldség, és közben folyamatosan pótoljuk a vizet. A legvégén belerakjuk a cukkinit és a felaprított koriander felét, elkeverjük, majd 4 tojást ütünk bele. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 10 perc alatt megsütjük.Jó étvágyat!