Hozzávalók:
5 db édesburgonya
1 kisebb rúd kolbász
1 kisebb darab szalonna
4 db főtt tojás
1,5 doboz tejföl
Himalája só,bors
reszelt füstölt és trappista sajt ízlés szerint
Elkészítés:
Az édesburgonyát megpucoljuk és karikára vágjuk, majd megfőzük azután leszűrjük és sóval, borssal fűszerezzük .
A kolbászt és szalonnát felszeletelem .
A tepsibe rakok egy réteg édesburgonyát,majd szeletelek rá főtt tojást ,ráteszem a kolbászt és szalonnát,majd tejföllel meglocsoltam és megismételjük a folyamatot.A tetejét megszórjuk sajttal és meglocsoljuk tejföllel! Én még a tetejére is szoktam szórni egy kis szalonnát felkockázva !Isteni próbáljátok ki!!!
Természetesen ha valaki tejfehérje érzékeny akkor a tejfölt Vegaföllel a sajtot pedig vegán sajttal lehet helyettesíteni!