2022. június 25. szombat, Vilmos nap van. Holnap János, Pál nap lesz.

Mustáros tarja hagymás édeskrumplival

Hozzávalók
60 dkg tarja csont nélküli 
6 evőkanál paleo mustár 
Ízlés szerint himalája só és bors 
1 kg édesburgonya 
2 nagy fej hagyma 
1 csokor petrezselyem 
Ízlés szerint himalája só és bors

Elkészítés 
A tarját közepesen vastag  szeletekre vágjuk. Széleit bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral mindkét oldalát bekenjük és félretesszük.Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd a hús mindkét felét 8 percig sütjük, kivesszük.A megmaradt zsiradékhoz adjunk 1 ek kókuszolajat, majd tegyük rá a felszeletelt vöröshagymát és az aprított petrezselymet, majd adjuk hozzá az édesburit, kevergetve addig pirítjuk, míg a hagyma világosbarnára sül. Ha szükséges utánasózunk.

 

További rami konyhája