Hozzávalók
60 dkg tarja csont nélküli
6 evőkanál paleo mustár
Ízlés szerint himalája só és bors
1 kg édesburgonya
2 nagy fej hagyma
1 csokor petrezselyem
Ízlés szerint himalája só és bors
Elkészítés
A tarját közepesen vastag szeletekre vágjuk. Széleit bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral mindkét oldalát bekenjük és félretesszük.Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, majd a hús mindkét felét 8 percig sütjük, kivesszük.A megmaradt zsiradékhoz adjunk 1 ek kókuszolajat, majd tegyük rá a felszeletelt vöröshagymát és az aprított petrezselymet, majd adjuk hozzá az édesburit, kevergetve addig pirítjuk, míg a hagyma világosbarnára sül. Ha szükséges utánasózunk.