Töltött Avokádó
Hozzávalók (4 adag)
4 db avokádó
4 db tojás (házi vagy bio)
50 g sajt ízlés szerint (Füstölt, Mozzarella...) Ha tejfehérje érzekeny vagy Vegán sajtot használj!
60 g Bacon
Fűszerek :Himalája só, Bors
Kolbász ízlés szerint
Elkészítés
Előmelegítjük a sütőt 200 fokra
Az avokádót félbe vágjuk, majd szedd ki a magját, és kanállal távolítsd el a közepe egyharmadát, hogy több töltelék férjen bele (ne dobd ki, készítsd el később avokádó krémnek)
Sózd, borzosd és üss egy tojást a közepébe. Süsd 5-6 percig, hogy a tojás félig elkészül jön.
A tetejére bacont, kolbászt, sajtot, zöldséget, vagy bármilyen további fűszert ízlés szerint lehet rakni.
5-10 percig tovább sütjük, attól függően, mennyire szereted lágyan a tojást.
1 adagban a szénhidrát mindössze 4 g
Jó étvágyat