Hozzávalók
150 g csicseriborsóliszt
250 g növényi tej
2 gerezd fokhagyma
2 tk gluténmentes sörélesztőpehely
1 fej hagyma
3 fej gomba
1 fél Kaliforniai paprika
1/2 tk füstölt paprika
Fűszerek
1 tk curry, kurkuma, só, tarkabors
1 evőkanál olívaolaj
Ízlés szerint spenót
Elkészítés
A csicseriborsólisztet és a növényi tejet összekeverjük, majd állni hagyjuk legalább 15 percig. Ezután fűszerezzük és hozzáadjuk a sörélesztőpelyhet. Kicsit félre tesszük a masszát.
Addig összevágjuk a zöldségeket, majd egy kis serpenyőben olajat hevítünk, amin megpirítjuk őket és hozzáadjuk a spenótot is. A megpirult zöldségekre öntjük a masszánkat, mint egy palacsintatésztát, és kis fokozaton sütni kezdjük. Addig sütjük, amíg meg nem pirul. Aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Jó étvágyat kívánok [