- Hozzávalók
- 3 evőkanál darált mandula
- 2 evőkanál mandulaliszt
- 1 evőkanál kókuszliszt
- 1 evőkanál kókuszreszelék
- vanília
- 2 evőkanál eritrit porcukor
- 1 evőkanál kakaópor
- 1-2 evőkanál kávé
- 5 dkg kókuszvaj
TÖLTELÉK
- 12 dkg kókuszvaj
- 2-3 evőkanál eritrit porcukor
- 2 evőkanál kókuszreszelék
A keksztekercs hozzávalóit egy nagy tálba tesszük, és a kávét apránként adagolva hozzá az egészet összegyúrjuk. Jól formázható, de nem túl puha masszának kell lennie. Hűtőbe téve kicsit állni hagyjuk.
Addig a töltelékhez külön egy tálban a kókuszvajat habosra keverjük az eritrit porcukorral, és a kókuszreszelékkel.
Egy jó darab alufóliát leterítünk, megszórjuk kókuszreszelékkel, és a tésztát erre terítjük. Kinyújtjuk vizes kézzel és kiegyengetjük, kb. 4-5 mm vastagságú szögletes lappá. Rákenjük a tölteléket és a fólia segítségével óvatosan, határozott mozdulatokkal feltekerjük. A külsejét megszórhatjuk még kókuszreszelékkel, hogy jól beborítsa majd fóliával becsomagolva hűtőbe tesszük. Egy éjszakán át hadjuk állni, hogy jól összeérjenek az ízek.