Hozzávalók:
500 g mascarpone
50 ml meleg víz
50 ml hideg víz
1 ek zselatin
1 rúd vanília kikapart belseje
ízlés szerint eritrit
Málna esetleg cukormentes lekvár
Elkészítés:
Egy keverőtálba öntjük a hideg vizet, majd hozzáadjuk a zselatint és 5 percig pihentetjük, el keverjük egy kanállal.Ezután jöhet bele a meleg víz is , majd csomómentesre keverjük a habverővel.Hozzáadjuk a mascarponét és ízlés szerint az eritritet, vaníliát, majd jól össze dolgozzuk őket habverővel.Óvatosan kiszedjük formába, edényekbe és berakjuk a hűtőbe legalább 3 órára, hogy elérje a sajttorta állagát.A végén ízlés szerint tálaljuk Málnával vagy éppen cukormentes lekvárral:-)Gyorsan elkészíthető és nagyon kevés Ch-t tartalmaz.A végén ízlé