
Hozzávalók:
250 g növényi mascarpone
200 g mandulaliszt
4 db tojás
250 g reszelt sajt
5 szelet vastag kolbász
2 szál újhagyma
Kókuszvaj
Ízlés szerint himalája só, bors, chili
Ízlés szerint fokhagyma
Petrezselyem
Elkészítés:
A sajtot reszeljük le, a kolbászt, újhagymát, vágjuk fel,majd adjuk hozzá a mascarponét, tojást és a fűszereket.
Ezután adjuk hozzá a mandulalisztet, és jól keverjük el.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük kisebb palacsinta formákban.
Olvasszuk fel a kókuszvajat, adjuk hozzá az átnyomott fokhagymát, apróra vágott petrezselymet és jól keverjük el, ezután kenjük meg vele a sajtos kolbászos snack tetejét, szórjuk meg reszelt sajttal is.
Ezután mehet a sütőbe, 180 fokon 15 percig sütjük.