Hozzávalók:
Tésztához
250 g mascarpone
8 db házi tojás
Ízlés szerint eritrit
1 fél rúd vanília kikapart belseje
Kókuszolaj
Töltelékhez:
500 g túró
2 evőkanál tejföl
1 db tojás
2 dl növényi tej
Ízlés szerint eritrit
1 rúd vanília kikapart belseje
1 csomag vanília puding
Ízlés szerint citrom
Elkészítés:
A tojásokat az eritrittel és a vaníliával egy tálban a habosra keverjük,majd hozzáadjuk a mascarponét. Csomómentesre keverjük.Kókuszolajjal kikent serpenyőben kisütjük.A töltelékhez a túrót a vaníliával, az eritrittel egy villa segítségével megtörjük. Hozzáadjuk a tejfölt és elkeverjük.Végül keverjük hozzá a tojást.A palacsintákat töltsük meg a töltelékkel és vágjuk fel őket 4 fele.Egymás mellé helyezzük a kis tekercseket amíg meg nem telik a tepsink.A pudingot elkészítjük és lecsurgatjuk a palacsinták tetejét.180 C fokon kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük. Isteni finom!
Elkészíthető Tejmentes Vegán változatban is!. Hamarosan hozom a receptjét!