Hozzávalók:
5 szelet Gluténmentes toast kenyér
10 szelet Bacon
200 g szeletelt főtt magas hústartalmú sonka
4 db házi tojás
3 db saláta levél
4 szelet cheddar sajt
himalája só ,bors
100 g majonéz (cukormentes )
2 db paradicsom
20 g kókuszvaj
Elkészítés:
Egy serpenyőben közepes lángon ropogósra pirítjuk a bacont, majd a visszamaradt zsírban megpirítjuk a sonkaszeleteket, és félretesszük őket.A kenyérszeleteket megvajazzuk, majd a forró serpenyőben készre pirítjuk minden oldalát, közben enyhén sózzuk és borsozzuk.Ezután a tojásokat is megsütjük mindkét oldalát megpirítjuk, és fordítás után rádobjuk a sajtszeleteket, hogy megolvadjanak.
Összerakásához egy szelet kenyeret megkenünk majonézzel, rárakunk egy salátalevelet, erre teszünk 2-3 szelet ropogós bacont, majd a sonkát, a sajttal borított tojást, és végül paradicsomszeleteket, majd ugyanezt megismételjük, és egy utolsó szelet majonézzel megkent kenyérrel fejezzük be.