Hozzávalók:
Kókuszliszt 50 g
Szezámmagliszt 50 g
Útifűmaghéjliszt 50 g
Konjak liszt 10 g
2 bögre lanygyos víz
1.5 evőkanál kókuszolaj
1 tk.szódabikarbóna
1 citrom héja
1 csipet só
Töltelék:
Cukormentes szilvalekvár
Panír a forgatáshoz
200 g Mandula panír
ízlés szerint porcukor eritrit
Elkészítés:
A száraz hozzávalókhoz hozzáadjuk a langyos vizet és kókuszolajat ,majd jól összedolgozzuk.Ezután Kinyújtjuk és kocka lapokat vágunk ki belőle tetszés szerinti méretben .A tészta közepére helyezünk 1 tk kemény szilvalekvárt és lezárjuk egy másik lappal.
Sós, forrásban lévő vízbe rakjuk. Mikor feljött a víz felszínére utána kb 2 percig főzzük.
Ezután hideg vízzel leszűrjük és a pirított panírba forgatjuk.
És máris fogyaszthatjuk jó étvágyat!