Hozzávalók:
5 dkg kókuszliszt
2 dkg szezámmagliszt
3 dkg mandulaliszt
6 g konjakliszt
1 csipet szódabikarbóna, só
5 dkg kókuszvaj
7 kanál eritrit
2 db tojás a kenéshez
Töltelék
15 dkg darált dió
10 dkg eritrit
Ízlés szerint cukormentes barack lekvár
Elkészítés:
Első lépésként a tésztát elkészítjük. A hozzávalókat egy tálba kimérjük és mindent jól összegyúrunk. Két részre osztjuk a tésztát, majd frissentartó fóliába csomagoljuk addig, amíg a töltelékeket elkészítjük.
A diót és az eritritett összekeverjük adatunk hozzá egy nagyon kevés cukormentes baracklekvárt , hogy ne legyen száraz a töltelékünk.
Majd a tésztánkat két sütőpapír között kinyújtjuk és a fele tölteléket elterítjük rajta úgy, hogy a széleinél kihagyunk egy kis részt.Ezután a fólia segítségével, szorosan feltekerjük.
Már csak lekenjük tojássárgájával, majd, ha megszáradt, lekenjük tojásfehérjével is, és előmelegített, 180 fokos sütőben 20 percig sütjük.