2024. április 18. csütörtök, Andrea, Ilma nap van. Holnap Emma nap lesz.

Vegán kolbászkrém

 

Hozzávalók:
1 konzerv vörösbab
3 evőkanál olívaolaj 
1 fej hagyma 
3 evőkanál paradicsompüré 
1 evőkanál paprikakrém
1 kávéskanál őrölt paprika 
1 kávéskanál provence - i fűszerkeverék
Ízlés szerint: himalája só, fokhagyma, őrölt kömény

Elkészítés:
Apróra vágjuk a vöröshagymát és  megpirítjuk az olajon. Közben a fűszereket összekeverjük egy kis tálban mindent a bab kivételével. 
Amikor a hagyma már üveges, add hozzá a fűszeres keveréket, és forrósítsd fel. Ezután jöhet hozzá a serpenyőbe a leszűrt bab és  jól keverd át. Ha szárazabb krémet szeretnél, akkor süsd egy kicsit tovább. Tedd az egészet aprítógépbe és turmixold össze Isteni finom!

További rami konyhája