Hozzávalók
1,5 bögre cukormentes mandulatej
1,5 bögre kókusztej
2 vaníliarúd kikapart belseje
3 - 4 evőkanál eritrit
1,5 bögre pisztácia
0,5 teáskanál konjak liszt
1 tábla Vegán Cukormentes fehér csoki
Elkészítés
A pisztáciát turmix- vagy robotgépbe tesszük, és lisztté őröljük. Ezután hozzáadjuk a többi hozzávalót, és pépesítjük. Ízlés szerint édesítjük, ha szükséges még. Csak a végén adjuk hozzá a konjak lisztet.
Ezután a masszánkat formába öntjük, 3 órán át fagyasztjuk.
Addig a fehér csokit gőz felett megolvasztjuk. Ha kész a jégkrém akkor leöntjük az olvadt csokival és megszórjuk még sózatlan pisztáciával.
Ezután hadjuk picit dermedni egy 10 percre visszarakjuk a fagyasztóba és máris fogyasztható