
Hozzávalók: (4 személyre)
2 közepes Cukkini
5 evőkanál Bambuszrost liszt
Ízlés szerint Vegán füstölt sajt
2-4 gerezd fokhagyma ízlés szerint
Himalája só, Bors ízlés szerint
Metélőhagyma ízlés szerint
Kókuszzsír a sütéshez
Elkészítés:
A Cukkinit megmossuk, majd egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
Sózás után hadjuk állni, hogy kiengedje a levét.
5 perc után alaposan kinyomkodjuk, majd ezután összekeverjük a zúzott fokhagymával, fűszerekkel és Bambuszrost liszttel és reszelt sajttal, hogy közepes sűrűségű legyen.
A serpenyőben felforrósított kókuszzsírban megsütjük mindkét oldalát.
Tálaláskor ajánlok hozzá egy kis Vegánfölt.
Ha nincs tejfehérje érzékenységed akkor pedig Tejföllel ajánlom.
Jó étvágyat kívánok!! Rami